La llei de la por a la UPC

Us fem arribar el missatge que un company ha fet arribar al grup de correu saveupc-llista.

Mai no he pogut compendre perquè els treballadors de la UPC viuen amb tanta por. Els que porten ja molts anys a la casa et diuen coses: “millor si no et signifiques”,  o, “per que et tornin a cridar per treballar es millor si no et fiques en res”, o, “No siguis problemàtic”, i això ho diu gent que te un lloc fixe, tant funcion.aris com laborals. Crec que si ara estem com estem és una mica culpa d’aquesta filosofia.

Els treballadors de la UPC ja fa anys que van perdre l’esperit d’implicar-se, van i venen i deixan fer.
Critiquem els sindicats, i es cert que ho han fet malament però, nosaltres no tenim cap responsabilitat en això? Doncs crec que si i crec que hem de començar  posar-nos les piles, ens hem d’implicar ¡¡¡TOTS!!! perquè encara que penseu que no us poden tocar poden fer el que vulguin i ho estem veient.

Si us plau, participeu.
És per tots.

Posted on 30/01/2012, in General. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Estic totalment d’acord amb les teves paraules. És molt fort que davant la situació a la que ens trobem continuï havent gent que es mantingui al marge, encara que personalment jo crec que es tracta més aviat de passivitat que de por (a la majoria dels casos). I tothom hauríem de pensar tant si ets interí o temporal com si no: si el teu lloc de treball estigués en perill no t’agraria que els teus companys i amics et donéssin suport, un cop de mà, sentir que estan amb tu i et recolzen… A més tot el que pensi que no està afectat no ha d’oblidar: “Cuando veas las barbas de tu vecino cortar, pon las tuyas a remojar”

Deixa un comentari