El Rector parla d’un ERO al Claustre

El nostre estimat rector ha comentat al Claustre d’avui, després de defensar la Universitat pública i l’augment de taxes (això com s’entèn?), que s’està estudiant com es podria aplicar un ERO a la UPC. Una reducció de plantilla, parlant clar.

Concretament, s’ha referit al personal contractat, és a dir, al PDI no funcionari, tot i què sembla ridícul pensar que no s’aprofitarà per estalviar una mica en PAS. Quan gerència s’hi posa, no es talla un pèl.

Cal reduir el Capítol I, i ell no decideix, només fa el què li manen.

Sembla que després ha volgut matitzar les seves paraules a la SER, i ha dit:

Ara mateix d’acord amb la llei la universitat podria fer un ERO.

Doncs sembla que llavors no s’estudia la possibilitat, sino que s’estan fent números. Ens equivoquem?

Cal dir prou! Aquest senyor ha de dimitir immediatament, i deixar que algú que defensi la nostra Universitat se’n faci càrrec.

Posted on 23/11/2012, in General, Notícies, Retallades. Bookmark the permalink. 5 comentaris.

  1. Pues ya estamos tardando para hacer que dimita. En una de las ultimas asambleas se aprobó por unanimidad que el claustro iniciara una moción de censura, y nada más se ha sabido. A qué esperamos ? A que de un paso más? Ya ha demostrado lo nefasta que es su actuación y más en politica de personal. La UPC es una de las pocas en haber despedido a profesores y PAS interinos mientras otras con más personal, como la UB no ha despedido nadie. Ahora con el ERE va también a por los de contrato indefinido, pero a los eventuales a dedo y los de sueldos de 60 a 100 mil euros esos ni tocarlos ni bajarles el sueldo.

  2. DIMISION YA!! Este rector ademas de haber batido el récord de déficit de una universidad publica, en 6 años años algo mas de 60 millones de euros, demostrando su incapacidad en temas económicos para gestionar la UPC, también tiene el dudoso honor de ser el único rector de una universidad que ha permitido el regalo de títulos universitarios aceptando que aprueben asignaturas a alumnos que ni siquiera se han presentado a los exámenes obligatorios para la obtención de ese titulo, pese a tener en sus manos la denuncia de los hechos. La única forma que se le ocurre para eludir y tapar su incompetencia es trasladarla al sector del profesorado mas débil que conforman parte del futuro de la UPC.

  3. La gerència de la UPC és manifestament incompetent i el rector n’és el darrer responsable. Al pas que van, es quedaran ells sols. Cal fer-los fora abans de que això passi. Em sap greu pels estudiants però la única manera de fer-ho és paralitzant la universitat fins que dimiteixin. Són ells o nosaltres.

  4. Jo començo a pensar que tenim el rector que ens mereixem. Ens coneix perfectament i sap que no passem de les paraules als fets. Fa un any que vàrem fer una mobilització important i després no hi ha hagut res més. Som febles i poc constants (massa porucs). I a sobre quan algú planteja fer una vaga sempre surten algunes veus dient que no perquè “perden diners”.

    Jo he perdut la fe en nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: