Premi la llufa 2012!

premiat

Posted on 28/12/2012, in General. Bookmark the permalink. 6 comentaris.

 1. Durant 364 dies ell ens ha “regalat” de tot: acomiadaments, cobraments endarrerits, opacitat comptable, repressió (mossos inclosos).

  Tanmateix, ell és mereix “més” i nosaltres ens mereixem més: la seva dimissió i la de tot el seu equip, la convocatòria d’un claustre constituent, l’elaboració d’uns nous estatuts per a una nova universitat, l’eliminació dels càrrecs unipersonals i la col·lectivització del procés educatiu i de la recerca.

  Fora la indústria militar de la nostra universitat i sí a la col·laboració amb les iniciatives sorgides en el nostre entorn que es constitueixin com a cooperatives compromeses amb un món més just.

 2. Totalmente de acuerdo con Durruti, especialmente en el segundo párrafo, este rector si tuviera un poco de vergüenza hace tiempo que hubiera dimitido, por mal gestor y porque sabe que no lo queremos, cualquier cargo electo llegado a ese punto tiene que saber que es el momento de quitarse del medio.
  Solo faltaba la genial idea que quiere llevar adelante que no es otra que vender el patrimonio de la UPC, de momento quiere empezar vendiendo el edificio de la Facultat de Nautica, el edifico y la Facultad mas antigua de la UPC. Él es responsable de 60 de los 100 millones de déficit que tiene la UPC y eso en 6 años, todo un récord, y ahora quiere tapar esa mala gestión vendiendo y especulando con un edificio emblemático y lo que es peor, condenando a la desaparición de unos estudios únicos en Catalunya y en todo el Mediterráneo.
  ¿Para cuándo se va convocar un claustro extraordinario con la moción de censura al rector? Si no dimite habrá que echarlo, no os parece? Méritos ha hecho

 3. En aquesta universitat tenim dos problemes:

  A) El rector i el seu equip

  B) Els convenis amb les empreses que fan que hi hagi professors i professores que reben un suculent sobresou (possiblement fins el doble del teòric) per fer tasques que podrien fer perfectament empreses d’enginyeria que paguen religiosament uns suculents impostos a les arques públiques que alhora paguen la meitat del sou dels profes convenitzats.

  Això pot explicar l’absència del vot de censura que demanem. La qüestió és saber quants membres d’UpiC tenen el problema B.

  Estaria bé de saber d’una vegada quina és la comptabilitat autèntica del CTT.

  • Estic totalment d’acord que en aquesta universitat cal molta més transparència: al CTT, a la FPC, als acords del Consell de Govern (des que hi ha aquest equip rectoral, surten sense els noms fins i tot els permisos de mobilitat del PDI o les avaluacions positives, malgrat les moltes vegades que alguns dels nostres representants -els de QPC com a mínim- han demanat que no sigui així).

   En canvi, trobo poc afortunats els comentaris que ens divideixen més que no pas ens uneixen. Primer, perquè del CTT cobren tan PDI com PAS. Segon, perquè al Claustre Universitari el vot de censura a l’informe del Consell de Govern hi va ser (si resteu els vots de l’equip rectoral, resulta que hi va haver més vots en contra que no pas a favor). Tercer, perquè la gent d’UpiC va intervenir i va votar en contra. Quart, perquè si es tracta de presentar una moció de censura, el problema és que, d’acord amb els Estatuts, es requereix una quantitat de vots superior al nombre de persones que habitualment assisteixen al Claustre.

   La meva conclusió és que les properes eleccions al Claustre són importants.

  • Estic d’acord que a la UPC cal més transàrència: al CTT, a la FPC, i al CG (des que hi ha aquest equip rectoral, fins i tot els permisos de mobilitat del PDI o les avaluacions positives surten sense noms, malgrat que alguns dels nostres representants -en particular, els de QPC- han demanat reiteradament que es coneguin).

   En canvi, trobo que no és bo fer afirmacions que ens divideixen més que no pas ens uneixen. Primer, perquè del CTT cobren tant PDI com PAS. Segon, perquè en aquest país els impostos els paguem (i amb orgull) els asalariats molt més que no pas les empreses. Tercer, perquè al Claustre Universitari el vot contra l’informe del Consell de Govern hi va ser: si restem els vots de l’equip rectoral, resulta que va votar més gent en contra que a favor. Quart, perquè la gent d’UpiC va intervenir i va votar en contra. Cinquè, perquè si del que es tracta és de presentar una moció de censura, la cosa és molt difícil perquè, d’acord amb els Estatuts, calen un nombre de vots més gran que el nombre de persones que normalment assisteixen a un Claustre.

   La meva conclusió és que les properes eleccions al Claustre són molt importants.

 4. Estaria bé de saber d’una vegada quina és la comptabilitat autèntica del CTT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: