Contacte

Twitter

Ens pots fer arribar informació a Twitter: @save_upc

Correu electrònic

Ens pots enviar un missatge a saveupc@gmail.com. Tot i que no farem públiques les teves dades, et recomanem que, quan ens escriguis, no facis servir el teu compte de correu UPC.

Comentari privat

Pots contactar amb nosaltres posant un comentari a aquesta mateixa pàgina. Pots utilitzar el bloc de text “Deixa un comentari” que trobaràs més abaix. Si ens ho indiques, el missatge no serà visible pels visitants de la web.

Abans de participar al bloc, dóna-li una ullada al nostre codi de conducta.

 1. Hem de defensar a la pobreta gerenta… amb 110.000 € de sou no té ni per a fotre un cafè al bar del Campus.
  Tothom pensa en els interins, i qui defensa a aquesta pobra dona??? eh??
  Salut i penseu que vosaltres marqueu el camí.
  Un PRINGAT d’Administració i Serveis.

  • No sé si la gerenta ha de cobrar això o no pels marrons que es menja però el que és de flipar que els directius de la Fundació, per posar un exemple, cobrin coses similars i es gastin una pasta que no tenen en equipaments de luxe en un edifici de lloguer, el famos Talent, QUE NO PODEN PAGAR i que per tant paga la UPC…

 2. Cal fer arrivar a la premsa totes els casos que els deixin en evidència. El tema de la bestreta de la gerenta i el vicerector, intentar l’aprovació del PlaVE sense la negociació amb els representants sindicals, les despeses en dietes…etc

  Hem de començar a jugar amb la premsa com a aliada, ja que és l’únic a que li tenen por els polítics i responsables de la universitat

  gràcies per la iniciativa

 3. Anonymous-007

  Hola soc Anonym o això espero i volia dir unes coses:

  Per la samarreta tindria penso que tenir un missatge clar i que fos curt però suficientment contundent per fer trontollar i fer un viratge en les seves decisions del nostre rector Sr. Antoni Giró (i directiva) que si cau ell possiblement canvii tot… ja que no a les retallades només, penso que es banalitzar la qüestió i es pot caure en passar la pilota de que ells depenen de la Generalitat i després aquests del govern central i així no acabar mai i allargar massa tot.

  A més que l’assumpte no es només no a les retallades sinó penso jo que els astronòmics sous que guanyen (més fins i tot que el propi president de govern… ) no es realment lògic.

  No es pot permetre que cobrin de 110 – 70.400 Euros anuals els de la directiva i que els demés ens demanin esforços veieu el comunicat que vam signar:
  http://www.peticionpublica.es/?pi=P2011N17672

  Concretant i sorry pel tot el rotllo en la samarreta es podria posar:

  Rector Antoni Giró:

  Dimissió per la teva mala gestió !
  Presó per Malversació !

  Penso que qualsevol gestor públic tal com contempla la llei si es fet provat que no ha gestionat bé els diners, això pot tenir una repercussió legal i amb aquest missatge possiblement s’ho repensi dos cops i acabi claudicant.

  Per ultim les samarretes tenen que ser totes iguals així es millor ja que sinó es pot confondre el missatge principal i una vegada estigui confeccionada hi ha que donar-li la màxima difusió, que pugui sortir en la premsa (Lavanguardia, Avui etc…) i mitjans de comunicació TV3… això no li agradarà gens i el tema de presó tampoc, però només diguem el que està contemplat en la llei, no hi ha que tenir por no es cap injuria sinó una realitat que s’ha endeutat amb 27 milions d’euros !

  Bé finalment el jutge es el que té que donar o treure la raó però si tothom pensa amb veu alta diguen presó es possible que se li caigui la cara de vergonya i plegui que es el que tothom volem, o això crec.

  Anonymous-007@safe-mail.net

 4. Hola a tots! Abans que res vull felicitar-vos pel blog, es fantàtic!

  Acabo de posar el logo de la samarreta SaveUPC com a fons d’escriptori de l’ordinardor i, la veritat, és molt trist, però queda molt bé.

  Ja sé que no és gran cosa, pereò què us semblaria posar-lo a tots els ordinadors de la UPC? Sobretot als que utilitzen els usuaris.

 5. La noticia d’avui és: La gerente de la Universitat Politècnica de Catalunya cobra más que el presidente del Gobierno http://www.cadenaser.com/economia/articulo/gerente-universitat-politecnica-catalunya-cobra-presidente-gobierno/csrcsrpor/20120206csrcsreco_7/Tes

 6. Aquest Rector és un veritable DICTADOR. Ahir al 22@ a la concentració que es feia per aturar el Consell de Govern, va enviar als mossos d’esquadra. Per això si que té diners……
  No hem de permetre que continuï amb els seus abusos de poder i per això hem d’estar al “peu del canó”, fins que aconseguim fer efectiva la seva dimissió. De més importants dictadors han caigut….

  Helena de Troia

 7. Y que ha echo la UPC depues del 29-M sacar todos los carteles y las pintadas como si nada hubiera ocurrido, nos quieren hacer callar.

 8. Hi ha rumors que diuen que els catedràtics han rebut el sou sencer. Només és un rumor. Algú el pot rebatre o confirmar?

 9. Algú s’ha entretingut a calcular com quedarà la ratio €any/horesany del PAS de la UPC, amb les retallades, l’increment horari i la pèrdua dels dies de permís?
  Es com molt immoral, no?

 10. Acabo de rebre un correu electrònic d’UGT indicant-nos que DIGEM SI al preacord de jornada i horaris. Estic INDIGNAT! Això ho haurien d’haver defensat a l’assemblea enlloc de fer que algú dels SEUS la boicotejés i la trenqués.

  Quina confiança es pot tenir en aquelles persones que pertanyen a un sindicat i que van a una assemblea de treballadors a difamar i a aconseguir confondre els seus companys?
  Jo CAP!

  Ja ens van voler enganyar amb el “acord pels interins”…. els quals a hores d’ara faria un any que estaríem cobrant el 80% o el 60% del sou … amb conformitat absoluta.

 11. Ens estan prenen el pel … algu te idees imaginatives per desmontar el sistema ? Es molt fàcil…. nomes tenim que recordar que TENIM EL PODER. Amb la por … els entreguem el poder ..

 12. La pregunta és la següent. ¿Com un tipus com aquest pot estar 7 anys de rector?. ¿Quan estomac agraÏt hi ha dins aquesta universitat perquè guany un tipus com aquest?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: