Ens cal la vostra ajuda

Encara que no ho sembli, a SaveUPC som molt poquets (ens podríeu comptar, com qui diu, amb els dits d’una ma). I fer vídeos tan “chachis” com els nostres dóna força feina… 🙂

Necessitem que ens feu un cop de mà perquè això segueixi endavant. SaveUPC no som la gent que portem un bloc i un twitter: SaveUPC és més aviat una idea, i formar part d’això no implica necessàriament saber escriure posts, subtitular vídeos o saber fer servir el twitter. Tots podem fer alguna cosa. SaveUPC sóm tots els que defensem una UPC pública i de qualitat.

Agilitat

Des de SaveUPC creiem que hem de ser àgils. Cal potenciar les reunions a nivell de centre o de campus. Quedeu per fer un cafè, a l’hora d’esmorzar, dinar, o després de la feina, quan us vagi millor (si no us va bé a tots, potser haurieu de fer dos grups més petits).

No us conformeu en fer propostes: passeu a l’acció. Podeu penjar cartells i pancartes al vostre centre. Podeu gestionar la estampació de samarretes. Decidiu els eslògans vosaltres mateixos.

Coordinació

La coordinació és bàsica perquè ens permet estar units. Les idees ens han d’arribar a tots, els esforços d’uns s’han de poder aprofitar per la resta! Compartim la informació! Hem de ser capaços de fer accions conjuntes quan ho considerem necessari. Des de SaveUPC creiem que cal aprofitar les eines que tenim, i internet és un eina bàsica.

Segur que a cada lloc hi ha gent que interessada en fer coses diferents. Si és el teu cas, pots treballar en coordinació amb altre gent que vulgui treballar en el mateix. Durant el dia d’avui crearem grups de correu (segons els comentaris que han sortit a les assemblees o comentaris al bloc): creatius, documentació, etc.

Cal que tots coneixem el que estan fent la resta de companys. A SaveUPC farem difusió al bloc i al twitter de totes les iniciatives que dueu a terme, i esperem que això doni idees a la resta de companys.

SALVEM LA UPC!

Posted on 30/01/2012, in General. Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. Podem posar quelcom així a les samarretes:

  2. Temporal UPC

    A mi m’agrada el logo de les tisores i de la UPC.
    Estic dacord que ens estimem la universitat i potser en aquest sentit el lema: Salvem la UPC o Save UPC o Salvem la universitat Pública podria anar en la part de sota del logo.

Deixa un comentari